Cadouri potrivite!

Giftsy

Cadouri potrivite!

0
Your Cart

FAQ

Cum comand online?

Puteți plasa o comandă pe GIFTSY. Introduceți corect informațiile din formularul de comandă pentru ca noi să putem emite documentele necesare facturării și livrării produselor.

Primim comenzi atât de la persoane fizice, cât și de la persoane juridice.

Comenzile sunt onorate în 3-5 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stoc.

Citiți mai jos despre costurile de livrare.

Când este acceptată comanda?

Acceptarea comenzii se face ulterior, de către un operator. Veți fi contactat telefonic sau prin email în maxim 48 de ore lucrătoare pentru a vi se confirma primirea comenzii și începerea onorării acesteia.

Trebuie să îmi fac cont pentru a comanda?

Puteți comanda fără să creați un cont de utilizator. Acesta este opțional.

Întâmpin probleme tehnice…

Dacă aveți dificultăți tehnice în a utiliza formularul de comandă sau funcționalitatea din site, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact și puteți plasa comanda printr-un operator.

Modalități de plată

Momentan, pentru plata comenzilor sunt disponibile următoarele metode de plată:

  • plata prin ordin de plată
  • plata prin numerar la livrare sau la ridicarea produselor de la sediu

Cum plătesc prin ordin de plată?

După confirmarea acceptării comenzii dumneavoastră, veți primi o factură proformă cu detaliile fiscale necesare achitării acesteia. Livrarea produselor se va face după confirmarea primirii plății.

Livrarea comenzilor

Produsele vor fi livrate prin ……. în 1-2 zile lucrătoare de la predarea coletului. În cazul plăților prin transfer bancar aceasta se face numai după confirmarea primirii plății în cazul achitării prin ordin de plată.

Care sunt costurile de livrare?

Costurile de livrare vor fi calculate în formularul de comandă înainte ca dumneavoastră să lansați comanda.

Costurile se calculează în funcție de greutatea coletului: ….,…. lei inclusiv TVA (taxă de bază) + …..,….. lei inclusiv TVA pentru fiecare kilogram peste 0,5 kg. De exemplu, un colet de 2kg va avea taxa de livrare în valoare de …,… lei (incl. TVA).

Sesizări

Puteți să utilizați datele de contact, inclusiv formularul electronic, pentru a ne sesiza probleme apărute referitor la comanda dumneavoastră sau legat de serviciile furnizate prin intermediul acestui site de către GIFTSY. Vom răspunde cât mai prompt la acestea, dar în maxim 30 de zile calendaristice de la primirea sesizării dumneavoastră.

Returnarea comenzilor

Produsele nu pot fi returnate decât sigilate și în ambalajele originale în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea bunurilor. Condițiile de returnare sunt cele prevăzute în Capitolul VII. RETURNAREA BUNURILOR din Termenele și condițiile de utilizare ale serviciilor furnizate de GIFTSY prin intermediul acestui site.

Puteți să utilizați datele de contact, inclusiv formularul electronic, pentru a ne informa privind returnarea unei comenzi.

X