Cadouri potrivite!

Giftsy

Cadouri potrivite!

0
Your Cart

Cum alegi un cadou potrivit?

Am decis să te ajutăm cu alegerea cadoului potrivit!

 

În primul rând, contextul va fi destul de relevant. Fiecare context cere un anumit cadou. Contextele pot fi destul de formale sau personale.

De exemplu, dacă șefa te invită la ziua ei de naștere, este foarte probabil să achiziționezi un obiect impersonal, dar care să arate drăguț și care probabil îi va infrumuseța casa. Noi te sfătuim să nu alegi niciodată un cadou în grabă și să încerci să încadrezi personalitatea persoanei respective. Pentru șefa, nu vei da greș dacă te prezinți cu o cană ceva mai specială, din care își va sorbi cafeaua chiar la birou. Nu sunt excluse obiecte de decor, care îi vor înfrumuseța casa, sau produse de papetărie pentru că știi cât îi place să fie mereu organizată.

Vreau să dăruiesc! Vreau să mi se dăruiască! Şi vreau să rămân singură, să mă bucur de daruri.

Citatul de mai sus ne ajută să intrăm mai bine în pielea celui ce urmează să primească un dar. Acesta va avea un moment de singurătate, moment în care se va gândi la toate cadourile primite. Care sunt, acele cadouri, care îi vor aduce momente de bucurie, atunci când toți invitații vor fi deja la casele lor?

Cadoul potrivit, credem noi, nu este greu de găsit. El poate fi o experiență culinară, o ciocolată fină, un vin sec și plin de arome, un tablou colorat și plin de viață.

 

Articole recomandate

One thought on “Cum alegi un cadou potrivit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X